STØT

og vær med til at sikre et bedre samfund

OverskudsSamfundet arbejder uden interessegruppe og for et samfund hvor ALLE har det bedst muligt, baseret på de højeste etiske og videnskabelige principper samt ekstremt dedikeret indsats – dette er vores eneste ideologi, og vi modtager derfor heller ikke støtte fra bestemte samfundsgrupper eller specialinteresser.

Således er befolkningens stemmer, både ved valg og i dagligdagen, vores største styrke til politisk effektivt at kunne sikre implementering af de løsninger i samfundet, der er etisk og videnskabeligt optimale både for individet og fællesskabet.

For at kunne bliver opstillingsberettigede såvel i kommunalvalg som folketingsvalg har vi behov for vælgererklæringer, som for nuværende kan gives digitalt ved at skrive en (evt. tom) mail til info@overskudssamfundet.dk med “Vælgererklæring” som emne, eller ved at skrive til kontaktformularen.

En vælgererklæring er ikke et løfte om at du stemmer på OverskudsSamfundet, blot at du mener vi bør have lov at stille op. Og kan vi stille op, så kan vi også komme rigtig langt mod en ny samlet regering, baseret på etik og videnskab! Måske en helt ny politisk og samfundsmæssig kultur, hvis vi får nok støtte – og det alene vil være en stor værdi.

Men selvom vi gerne klarede os helt uden penge, så er der grænser for hvad man kan fokusere på som frivillig og med privat udstyr, mens vi møder modstand fra politiske parter og industrielle lobbyister med enorme pengekasser, og selvom vi er ekstremt kompetente har vi derfor behov for donationer. Især nu, før en UBI er indført.

For at forsætte vores arbejde bedst muligt, og med de mest effektive resultater, beder vi derfor om donationer hos alle som har mulighed for at støtte os – alle beløb er værdsat og selv små beløb gør en stor forskel samlet set.

Uanset om du kan støtte med din stemme, økonomisk eller slet ikke, så spred ordet – vil vi have et bedre samfund er vi alle nødt til at kommunikere om det, udveksle informationer og støtte hinandens indsats.

Der kan i øjeblikket doneres med Dankort, kreditkort og PayPal nedenfor, samt kontooverførsel til reg. 5363 konto 0000243515 (Internationally; Account owner: OverskudsSamfundet, Account number: 53630243515, IBAN number: DK7453630000243515, SWIFT/BIC: ALBADKKK).
Generelle donationer vil udelukkende gå til vores arbejde med at udvikle og implementere samfundsforbedringer. Donationer gør at vi kan bruge mere tid og have større fokus på opgaverne, rejse for at mødes med specialister, deltage i politisk relevante events og foretage massekommunikation, samt at vi kan dække andre større udgifter som vi kan have brug for i det direkte politiske arbejde. Der vil dog aldrig blive brugt penge som ikke er med til at drive samfundet fremad mod et bedre niveau af etik og videnskab, til gavn for alle.

Vil du støtte vores arbejde?
Hjælp os med at gøre et bedre samfund til en realitet

Du kan også blive medlem, og dermed få demokratisk indflydelse på hvem der leder SamfundsTanken via generalforsamlingen.

For Basismedlemskab beder vi om 20 kr/måned (under 1 kr/dag!), som primært dækker udgifterne til at afholde den årlige generalforsamling og administrere medlemmerne – større medlemskab kan tegnes for løbende at støtte vores analytiske arbejde (men giver ikke yderligere indflydelse).

Medlemskab kan også oprettes via kontooverførsel til reg. 5363 konto 0000243515 (Internationally; Account owner: OverskudsSamfundet, Account number: 53630243515, IBAN number: DK7453630000243515, SWIFT/BIC: ALBADKKK) ved at sende det ønskede medlemskabsbeløb samt notere din email som besked til modtager.

Medlemskaber
Email (til medlemsoplysninger)


Jeres løbende støtte er vigtig for, at OverskudsSamfundet også i fremtiden kan arbejde hen mod et bedre Danmark for alle.

Mødeadresse:

Business House Roskilde
Jernbanegade 23B

4000 Roskilde