KOMMUNIKATION

er en bro mellem mennesker

I OverskudsSamfundet mener vi…

at det væsentligste er, at vi skaber så godt et samfund som muligt, sammen.

Vi bestræber vi os på at have styr på fakta, fuld saglighed, overblik over alle perspektiver, forståelse for, og villighed til at lære fra andre, samt at give fyldestgørende og forståelige svar på saglige spørgsmål.

For at debatten også skal blive konstruktiv, nøjagtig og effektiv, har OverskudsSamfundet valgt en kommunikationsstrategi der afspejler vores indstilling til samfundet – baseret på fakta, etik, gennemsigtighed og dokumentation. Og med forståelse for at der kan og vil ske fejl, som vi bestræber os på at minimere.

Vi er også opmærksomme på, at de emner vi arbejder med, og forskningen bag, er meget komplekse, og at folks følelser selvfølgelig spiller med i forståelsen af emnerne.

Da vi beskæftiger os med en lang samfundsændrende proces, hvor velovervejede spørgsmål og nøjagtige svar er vigtigst, har vi valgt at have de på emnet mest vidende medarbejdere til at udtale sig om detaljerne.

Stil os derfor meget gerne spørgsmål, som angivet nedenfor. På forhånd tusind tak.

Vi er bare mennesker, og vil uden tvivl lave fejl undervejs, kollektivt såvel som personligt. Dem vil vi hurtigst muligt melde åbent ud om, forklare, og rette op på.

Ingen er ufejlbarlige så korriger os gerne. Vi vil sætte stor pris på, hvis en så mange som muligt, kigger os efter i sømmene. Det væsentlige er at vi får et meget bedre samfund, ikke at vi beviser at vi lige nu har ret i hvordan det gøres bedst.

Uddyb og dokumenter derfor gerne hvor, og hvorfor, I mener der er en fejl, og send det til os.

For at sikre korrektheden og dybden af vores kommunikation, svarer vi generelt ikke på spørgsmål live, hverken personligt eller over telefonen og vi giver ikke live interviews. Vi er opmærksomme på, at vi på denne måde afskærer os fra en del medier og kommunikationsmuligheder, men håber også at vi omvendt kan få opmærksomhed og respekt netop ved ikke gå på kompromis med de videnskabelige værdier, men i stedet insistere på forståelse, dybde og faglighed i kommunikationen.

Send os gerne en linje eller mere

Vi bestræber os på at svare tilbage indenfor et par dages tid.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Mødeadresse:

Business House Roskilde
Jernbanegade 23B

4000 Roskilde